Estrada ANĐA MARIĆ O BORBI ZA SINA:

'Sama sam protiv svih, bez ikakve potpore'

Iako privatno proživljava pravu dramu, Anđi Marić čaša je uvijek napola puna. Vedra i optimistična, za tportal progovorila je o trogodišnjoj borbi za skrbništvo nad sinom i poručila 'ne dirajte laviće dok je mama u blizini'

Nakon što ju je bivši suprug varao, s ljubavnicom dobio dijete, a posljednje tri godine traži puno skrbništvo nad sinom, Anđa Marić prema njemu ne osjeća ništa pa ni mržnju.

Iako je borba za dijete toliko iscrpljuje da je svoj posao i planove stavila u drugi plan, trudi se misliti pozitivno, a stres liječi u toplicama.

'Nikad ne možeš znati s kakvim čovjekom se upuštaš u taj veliki životni izazov. Najviše me povrijedila neistina i laži', otkrila je u video intervjuu za tportal i priznala kako jedina ljutnja upućena prema slovenskom sudstvu koje njezinom bivšem suprugu omogućuje takvo ponašanje.

Zgrožena Anđa naglasila je kako se njezin sin čak četiri puta izjasnio da želi živjeti s mamom i za svog će se sina, kaže, boriti kao lavica. U intervjuu nam je otkrila kako se nosi sa životnom dramom u posljednje tri godine, u što vjeruje, tko joj je najveća potpora te vjeruje li još u ljubav.

Intervju s Anđom Marić
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više