VEĆ SEDAM-OSAM PUTA TATA

Rod Stewart bi još jedno dijete u 65. godini

19.05.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Lijepa supruga Roda Stewarta ne odustaje od ideje da njihovu sinu podari brata, iako je već imala gadnih zdravstevnih komplikacija baš na tom području

Čak je i glasnogovornik Penny Lancaster progovorio o njezinoj žarkoj želji da suprugu Rodu rodi još jednog nasljednika, no kako ona sa svojih 38 godina baš i nije više cvijetak, pitanje je hoće li joj se želja ostvariti. Njezina medicinska anamneza također nije ohrabrujuća, budući da se u svojim tridesetima već borila s kanceroznim stanicama cerviksa, divovskom cistom na jajniku te nekoliko spontanih pobačaja.

Ona i Rod imaju četverogodišnjeg sinčića Alastaira koji je začet i rođen prirodnim putem, a on je njezino jedino dijete. No iako Rod podržava svoju suprugu u naumu da njihovu sinu priskrbi bracu ili seku, ne mora se bojati premale obitelji. Pjevač svoje gene širi od 1964. godine, kada se rodilo njegovo prvo dijete, koje je dano na posvajanje. Iz dva prethodna braka, s Alanom Hamilton i Rachel Hunter, te dugogodišnje veze s Kelly Emberg ima ukupno šestero djece, koji su u rasponu od 14 do 29 godina. Dakle, pitanje je koliko je Rod zaista 'očajan' za još jednom prinovom, no sigurno je pohvalno da se tako dobro drži uz tridesetak godina mlađu suprugu.