Estrada TERESA YUAN

Šokantna priznanja žene koja je uhodila Marion Cotillard

Teresa Yuan, koja pati od bipolarnog poremećaja, priznala je kako je glumici dnevno slala stotine e-mailova i snimke na kojima govori o igranju ruskog ruleta s njom

Francuska glumica Marion Cotillard zbog psihički bolesne obožavateljice posljednjih je mjeseci prošla pakao. Naime, jučer je počelo suđenje 23-godišnjoj Teresi Yuan koja je optužena za uhođenje i uznemiravanje Marion Cotillard putem interneta.

Yuan, koja pati od bipolarnog poremećaja, priznala je kako je Cotillard dnevno slala stotine e-mailova, kao i snimke na kojima govori o igranju ruskog ruleta s njom. Dijelove snimke na kojoj se Yuan izbrijane glave i u toplesu obraća Cotillard prenosi Daily Mail.

'Ja mogu biti veoma mirna, puna poštovanja i dobra, ali onda me gurneš preko ruba, pritisneš me u kut i počnem se ovako osjećati. Sva krivnja i žaljenje koje sada osjećam nestat će nakon što se to dogodi. Kada se dogodi, neću osjećati žaljenje, tako je to s ubojicama, osjećaju se kao ubojice', govori Yuan na snimci prikazanoj u sudnici, a koju je poslala slavnoj glumici.

207667,131758,119987,156976
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više