Estrada IZGUBLJENO POVJERENJE

Tom Cruise razmišlja o odlasku iz Scijentološke crkve?

  • Autor: tportal.hr
  • 29.9.2012 16:17:54
  • 29.9.2012 14:27:00

Nakon raspada svojeg trećeg braka s Katie Holmes, Tom Cruise je navodno počeo gubiti vjeru u Scijentološku crkvu

Izvori bliski Tomu Cruiseu tvrde da je upravo Scijentološka crkva glavni krivac za njegove neuspjele veze, a otkako je potpisan razvod braka između njega i Katie Holmes, Tom je sve mršaviji i zabrinutiji. Navodno, kako tvrde izvori bliski Tomu, slavni holivudski glumac prepoznao je nagativnu ulogu koju je scijentologija odigrala po pitanju njegovih ljubavnih veza. Upravo zbog toga Tom se, navodno, počeo sve više odmicati od te vjere te sumnjati u Scijentološku crkvu.

'Tom nije priznao da zauvijek odlazi iz Scijentološke crkve, no distancirao se od njezinih poklonika te se u posljednje vrijeme sve više druži s prijateljima koji ne pripadaju Scijentološkoj crkvi', tvrdi izvor blizak Tomu.

Za Toma, koji se posljednjih nekoliko godina družio isključivo s pripadnicima te vjere, to je veliki korak i velika promjena. 'Tom konačno uviđa kako mu slijepo slušanje scijentologa nije pomoglo onako kako se nadao – prošao je kroz tri razvoda, a njegova slika u javnosti se značajno promijenila', dodaje izvor, a prenosi Celebitchy.

No nije samo Tomov ljubavni život patio zbog odanosti scijentologiji. Naime, i publika i obožavatelji su ga nakon nekoliko ekscesa u javnosti počeli drugačije gledati, a zanimanje za njegove filmove drastično je opalo. No jedno je sigurno, kako otkriva isti izvor: ako Tom i pokuša otići iz Scijentološke crkve, David Miscavige mu to sigurno neće tako lako dopustiti.

216923,215855,214324,213579
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više