LIJEČNICI JE JEDVA ODGOVORILI

Jessica Simpson htjela pod nož kako bi smršavjela

29.09.2012 u 13:41

Bionic
Reading

Nakon rođenja kćeri Maxwell, Jessica Simpson vodi tešku bitku s viškom kilograma. Zbog nakupljenih kilograma u trudnoći bila je toliko očajna da se htjela podvrgnuti liposukciji, no od tog nauma su je odgovorili liječnici

Jessica Simpson priznala je da je u trudnoći jela preko svake mjere te da si je sve dopuštala pa je tako stigla do 95 kilograma. Četiri mjeseca nakon porođaja uspjela je skinuti čak 18 kilograma zahvaljujući planu i mukotrpnom radu. Pridužila se programu za mršavljenje Weight Watchers te su joj zbog toga platili četiri milijuna dolara.

Međutim, prije negoli je odlučila kilograme otopiti na prirodan način, Jessica je ozbiljno razmišljala o tome da se podvrgne krirurškom zahavatu, no kirurzi su je čak dva puta odbili.
'Nakon što je rodila kćerkicu Maxwell, Jessica je osjećala da ne postoji način da smršavi na prirodan način jer se jako borila s viškom kilograma. Bilo joj je dosta svega, bila je očajna, pa se kao prava holivudska djevojka odlučila za brzi kirurški popravak – liposukciju kritičnih područja ili smanjenje želuca', za Radar Online ispričao je Jessicin prijatelj.

Međutim, Jessicu su liječnici uspjeli odogovoriti od liposukcije, savjetovavši joj da brzi kirurški popravak nije odgovor. Jessica nije odmah odustala od svoga nauma, no kada je i drugi put dobila isti odogovor, odlučila se na prirodan, ali mukotrpniji način mršavljenja.