MUKE LIJEPE GLUMICE

Saznali smo zašto Natašu Janjić muči grižnja savjesti

01.10.2012 u 08:44

Bionic
Reading

Svestrana glumica Nataša Janjić pojavila se u jednoj od seksi haljina iz prve kolekcije brenda Marka by Marija Cvitanović, koja je javnosti predstavljena u petak u Zagrebu. Kratka koktel kreacija odlično joj je pristajala, a za tportal je otkrila i koliko joj je moda prioritet u životu

'Jako mi se sviđa kolekcija Marije Cvitanović, jako je stroga, simetrična, a pritom tako ženstvena i seksi. Cure čak komentiraju da je malo perverzna, fetišistička, što definitivno nije nezanimljivo', rekla je glumica Nataša Janjić koja je za predstavljanje kolekcije sama izabrala haljinu koju će nositi. Kratku, u trendi maslinasto zelenoj i bordo boji.

Od jesenskih trendova nije ništa šopingirala, odlučila je najprije poraditi na sebi. 'Prvo se želim baciti na njegu i ljepotu, onako za sebe malo, a potom ću se tek baciti na 'odijela koja čine čovjeka', kazala je. Na pitanje gdje obnavlja svoju garderobu, odgovorila je: 'Radije kupujem vani, jer znam da ću imati nešto drukčije što nitko nema, ali kad nemam vremena za otputovati, onda je Zagreb sasvim u redu za šopingiranje'.

Dečku Jošku Lokasu daje savjete kad je odijevanje u pitanju, i on ih, pohvalila se, uvažava. Sve u svemu zadovoljna je njegovim stilom, a kad zajedno izlaze, pokušavaju se uvijek modno uskladiti. 'Usklađeni smo koliko je to moguće, jer on uvijek fura tu mušku ležernost, ne voli biti previše ulickan', rekla je uz smiješak.

Iako je nekada imala grižnju savjesti kad bi previše novca potrošila na odjeću, u posljednje je vrijeme disciplinirana. 'Više ne trošim toliko na odjeću, takva su vremena da mi to nije neki prioritet. Malo smo stisli remen', priznala je lijepa glumica.