NAJGLUPLJA STVAR KOJU SAM NAPRAVIO

Arnie otkrio detalje o životu s dvije žene

28.09.2012 u 19:58

Bionic
Reading

U intervjuu za emisiju '60 Minutes' Arnold Schwarzenegger priznao je da je napravio ogromnu pogrešku kad je suprugu Mariju Shriver prevario s njihovom kućnom pomoćnicom Mildred Baenom s kojom je dobio svoje peto dijete, sina Josepha

'Mislim da je to najgluplja stvar koju sam napravio u cijeloj vezi s Marijom. Bilo je strašno. Nanio sam nezamislivu bol Mariji i našoj djeci', skrušeno je rekao 65-godišnji glumac i bivši guverner Kalifornije koji je u emisiji promovirao svoju autobiografiju 'Total Recall: My Unbelievably True Life Story'.

U nedavno objavljenom isječku iz memoara Schwarzenegger je otkrio da supruzi nije priznao da ima dijete s Mildred dok nije došao pred zid na sastanku u bračnom savjetovalištu lani u siječnju.

'Čim smo sjeli, terapeut mi je rekao da Maria želi znati jesam li Mildred napravio dijete. Odgovorio sam da je istina', piše Arnold. Iako je znala već neko vrijeme, Maria je čekala da Arnoldu završi mandat guvernera te se tek onda suočila s njime. Kad je to napokon napravila, glumac ju je molio za oprost priznavši da je pogriješio.

Razišli su se lani u svibnju, no Arnie se i dalje nada pomirenju.

'Možete reći da se ne želim suočiti sa stvarnošću, ali moj um tako funkcionira', napisao je Arnie u autobiografiji.