10 NAJPOŽELJNIJIH

Seksipilne pjevačice s hrvatske estrade

25.05.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Nije bilo teško napraviti top 10 najseksipilnijih pjevačica s hrvatske estrade, već je teško bilo ne staviti sve koje bi se mogle naći na toj ljestvici raspjevanih seksipilnih Hrvatica

Seks je oduvijek dobro prodavao glazbeni proizvod, pa je i seksipil dobrodošao svakoj pjevačici koja ga je neskriveno isticala znajući da joj to može samo pomoći u karijeri. Štoviše, neke su hrvatske pjevačice svoj imidž i karijeru izgradile isključivo na seksipilu i pričama o seksu, a tek zatim na temelju svog glasa i talenta.

10. Feminem



Nikol Bulat, Neda Parmać i Pamela Ramljak, kao i bivša feminemka Ivana Marić, izgradile su svoj imidž na seksipilu trudeći se svakim svojim novim nastupom, novim spotom i novim krpicama pojačati taj dojam. Nema sumnje da su uzore pronašle u sličnim sastavima u svijetu, ali tako se to radi. Uvijek su u svojim izjavama dvosmislene i uvijek oskudno odjevene, sjajnih tijela i zanosnog stasa. Poželjne gdje god se pojave.

9. Maja Šuput



Vrckava, šašava, poletna, rasplesana i puna energije, gradi svoj imidž male seksipilne kokete sjajno ističući svoju seksipilnost. Kako bi popravila taj imidž, nije se libila povećati grudi, nakon čega je ponovno došla u centar pažnje, ali i na naslovnice pokazavši sve svoje atribute seksipilne zavodnice kojoj nikad nije dosta. Ostane li takva do daljnjeg, nema sumnje da će biti tražena.

8. Vanna & Nina



Dvije kraljice domaće pop scene vrlo su nalik jedna drugoj po pitanju seksipila, pa stoga i dijele jedno mjesto. Obje su blizu četrdesete, obje su jako seksipilne za svoje godine, obje znaju kako istaknuti taj seksipil i obje znaju sjajno pjevati. S druge pak strane, njihov stav hladne žene ponekad im paše, kao i poželjna punašnost kod Nine ili neosvojivost kod Vanne, što mnoge pali. Moglo bi se pričati o nijansama razlika, međutim, činjenica je da je njihov seksipil primjer mnogim domaćim curama kako dobro i zavodljivo izgledati, a i san muškaraca koji traže Ninu i Vannu u svojim curama.

7. Jadranka Ivaniš Yaya



Malo je koja hrvatska pjevačica toliko fotogenična, senzibilna i privlačna kao Yaya, a da pritom još i zna odlično pjevati. Bez skandala i afera, bez skidanja i dekoltiranja, Yaya je primjer urbanog seksipila koji lako obara s nogu.

6. Ivana Kovač



Odmetnuto dijete hrvatskog cara estrade s prljavom prošlošću i karizmom koju je naslijedila od oca. Na svu sreću, Ivana je odlučila ipak krenuti stopama svog oca i pokazati nam se u svom sjaju, nudeći karakterističnu mediteransku ljepotu stvorenu na buri, ulici i pozornici, što je čini netipičnom, ali vraški atraktivnom i seksipilnom, s naglašenim usnama koje samo pojačavaju njezinu privlačnost.

5. Jelena Rozga



Iako nikad nije bila u središtu nekog skandala ni u vezi o kojoj bi brujali mediji, a nema ni svoj kućni filmić, Rozga je jedna od prirodno najseksipilnijih domaćih pjevačica. Savršenog tijela, prekrasnih plavozelenih očiju, svojom bi pojavom komotno mogla na naslovnice svjetskih magazina kojima bi automatski podigla nakladu. Seksipil jednostavno pršti iz nje, a podatak da je nekad bila balerina samo pobuđuje strast muškog maštanja i iskrene muške žudnje.

4. Nives Drpić



Za nju doista nije važno kako pjeva jer je pjevanje oduvijek bilo u drugom, ako ne i trećem planu. Njezini atributi su njezina snaga! Svojim bujnim poprsjem, prekrasnim nogama, zavodničkim očima i neskrivenim seksipilom na rubu vulgarnosti, seks je stavljala i stavlja u prvi plan, što joj je donijelo i trenutnu titulu najseksipilnije žene nogometaša njemačke nogometne lige. I Kiklopa!

3. Natali Dizdar


Mlada Zadranka tek se uči isticati svoju seksualnost i to joj, barem zasad, ide i više nego dobro. Uvijek nasmijana, na rubu koketiranja i pjevanja, svojim pogledom, senzibilnim pokretima i gestama lako će zaokupiti mušku pažnju. Pritom se ponaša kao da je spremna na sve, pa time samo pojačava svoju magnetnu privlačnost još uvijek neiskvarene djevojke.

2. Lana Jurčević


Možda najveća konkurencija Severini, ali tek za koju godinu. Nema sumnje da je svoj sadašnji imidž izgradila na seksipilu i fotografijama koje ističu njezinu senzualnost i savršenu put, međutim, tek će pravi muškarac od nje napraviti seksi zvijezdu. Trenutno je još uvijek seksipilna mala školaraka na koju se mnogi pale i kojima upravo zbog toga mašta radi 100 na sat.

1. Severina Vučković



Hrvatska zvijezda broj jedan, kako po seksipilu, tako i po atraktivnosti kojom osvaja medije. I u svojoj 38. godini Seve izgleda senzacionalno i malo joj koja kolegica može biti konkurencija. Vidi se da radi na svom tijelu jer sve je na svom mjestu i svi su njezini atributi istaknuti na najprivlačniji način, što je čini kraljicom hrvatskog seksipila. I one puno mlađe od nje bi voljele imati takvu guzu, takve grudi i takve noge, a muškarci takve žene.


Severina 'Gade'