U JEDNOME SIGURNO UŽIVA

Što li se to događa sa Severinom?

27.09.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Severina i njezin privatni život vruća je tema svih medija koji je neprestano razapinju s raznim nagađanjima vezanim uz njezin ljubavni krah. Za to vrijeme, ona disciplinirano radi, snima i, čini se, savršeno kombinira karijeru i majčinstvo

Najveća zvijezda u regiji nakon rođenja svog prvog djeteta u javnost se vratila na velika vrata, a interes za njezinu karijeru i privatni život iz dana u dan ne jenjava. Da Severini nije lako, sasvim je jasno. Osim što mnogo vremena provodi sama s djetetom, jer Milan često putuje, živi život na nekoliko adresa, kombinira majčinstvo i karijeru, uz to još neprestano čita medijske napise o ljubavnom krahu.

'Nevolje u raju', 'Severina i Milan se posvađali', 'Spakirala stvari i otišla?', Severina i Milan prekinuli kontakte', 'Seve ne želi ni ćuti za njega', 'Komuniciraju samo oko djeteta', samo su neki od naslova koji su uzburkali ljubavno gnijezdo kralja bakra i kraljice estrade pa se Milan imao potrebu obratiti javnosti, iako nije puno toga rekao.

'Nikako mi ne smetaju novinski napisi, niti ikako reagiram na njih. Novine koje to pišu nisu novine koje imaju autoritet u mom životu. Sve to pišu nebitni novinari nebitnih novina. Njihovo mišljenje me nimalo ne zanima. To su provokatori koji izmišljaju provokaciju da bi sebi podigli tiražu', rekao je nedavno Milan Popović za Red Carpet ustvrdivši kako nije pod povećalom otkako je sa Severinom, već da je ona ta koja je u fokusu interesa.

Otkako je u vezi s Milanom Popovićem, Severina je na poklon navodno dobila nekoliko nekretnina. Šuška se kako se radi o vrijednosti od vrtoglavih sedam milijuna eura u koje se ubraja penthouse u Njegoševoj ulici u Beogradu i kafić Moda, salaš u Čeneju kraj Novog Sada, hotel i glazbeni studio u Vršcu te kuća na zagrebačkom Kvatriću. Ako je suditi po fotografijama objavljenima u Gloriji, na kojima je sretna Severina pozirala sa sinom u Čeneju, uistinu je uživala provodeći vrijeme s obitelji na salašu.

U početku Milan Severinu nije puštao iz vida, pratio ju je na sve njezine koncerte tijekom ljetne turneje, počevši od prvog nakon porođaja koji je bio u srpnju na Brijunima. No medije je uzburkala informacija kako se Milan nije pojavio na njezinom koncertu u svom rodnom gradu Vršcu pa su dodatno počela šuškanja oko bračnih razmirica.

I dok mediji razapinju njihovu vezu, ona se suzdržava od izjava, demantija ili komentara. Disciplinirano radi, snima seksi modne editorijale, zabavlja publiku diljem regije i privodi kraju novi album radnog naziva 'Dobro došao u klub', koji bi trebao izaći krajem godine.

Sasvim je sigurno kako teret slave nije lako nositi, no Seve ima mnogo utakmica u nogama i nosila se i s većim skandalima. Uostalom, sve se više čini kako joj je njezino dite broj jedan u životu i vodi se onom pusti selo neka priča