POGOĐENI DAROVI

Što je sve Maja Šuput dobila za rođendan

26.09.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Točno u ponoć na 33. rođendan Maje Šuput, pedesetak njezinih ponajboljih prijatelja i njezin dečko Mario Kovačević iznenadili su lijepu pjevačicu voćnom tortom i rođendanskom pjesmom u Hamingwayu

Maja Šuput imala je na svoj 33. rođendan nekoliko razloga za slavlje: na Rujanfestu je uz Jelenu Rozgu oborila rekord tog festivala – privukle su, naime, 20.000 obožavatelja. Maji su svi poželjeli sretan rođendan, a onda je pjevačica slavlje nastavila s prijateljima u baru Hamingway čiji je vlasnik njezin dečko Mario

Od benda je za rođendan dobila hladnjak za vino, a i ostali su njezini bliski prijatelji točno pogodili njezin ukus. Anica Kovač, Iva Majoli, Marko Grubnić samo su dio njezine bliske ekipe, a darovali su joj dizajnerski nakit i omiljene parfeme.

'Darovi su mi najmanje bitni, važno je biti okružen kvalitetnim ljudima koji su mi, uz obitelj, najveće blago', rekla je Maja za Story i dodala kako je prava sretnica jer se tijekom godina okružila ljudima na koje može računati uvijek u životu.

Sebi za rođendan, a ujedno i prijateljima i njihovim bližnjima, poželjela je sreću i zdravlje.

Što je dobila od dečka, i dalje krije, no znamo da je ona njemu prije dva mjeseca za 40. rođendan darovala Fiat, popularnog fiću.