PROMIJENILA ŽIVOT

Lepa Brena progovorila o borbi s bolešću

25.09.2012 u 21:34

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Lepa Brena, unatoč tome što je nedavno bila u bolnici zbog tromboze koja se prvi puta pojavila 2004, ne može se odreći onoga što voli najviše na svijetu

Pjevačica Lepa Brena promijenila je životne navike kako bi se što brže oporavila te nastavila nastupati, a bolest je nije uplašila, ali je naučila živjeti znatno sporije.

'Nisam uplašena, ali uhvati me ponekad kriza. Ja sam radoholičar i uvijek razmišljam što ću i kako ću dalje da radim. Neću prestati pjevati. Samo mi je potrebna pauza i jedan možda malo dulji odmor. Čini mi se da nikada nisam znala potpuno se odmoriti od svojih obaveza. Osnovni problem je što, i kada odem na odmor, previše razmišljam ne samo o tome što je trebalo uraditi, već što i drugi ljudi trebaju uraditi. Ta psihička prenapregnutost dovela me je do ponovne tromboze', rekla je Lepa Brena za Blic te ispričala svoje nove radne navike.

'Rano liježem i rano ustajem i nevjerojatno je koliko mi je to povratilo snagu. Odlično se osjećam, osvježila sam se i imam snage. Drugo, izbjegavam vijesti. Toliko smo od ranog jutra zatrpani lošim informacijama koje će vas, sve da ste najzdraviji na svijetu, baciti u bedak, što se kaže. Čovjek zaboravi da bez zdravlja nema ni sreće ni rada', dodaje.