SANJA DOLEŽAL:

'Nisam se pomirila s gubitkom supruga'

25.09.2012 u 15:48

Bionic
Reading

Tri i pol mjeseca nakon smrti supruga Nenada Šarića, Sanja Doležal uspjela je skupiti snage i održati koncert u Ljubljani, ali i javno progovoriti o bolnim trenucima nakon velikog gubitka

U intervjuu koji je dala slovenskom Storyju, Sanja Doležal sa suzama u očima otkrila je da joj je i dalje iznimno teško govoriti o gubitku supruga Nenada Šarića, s čime se još nije pomirila.

Progovorila je kako se nosi sa smrću obožavanog supruga s kojim je tijekom predivnih 18 godina braka dobila danas 18-godišnjeg sina Luku i 16-godišnju kćer Leu. Upravo su joj oni, kao i ona njima, bili najveća utjeha i podrška.

Iako je završila studij novinarstva, uplovila je u glazbene vode u kojima provodi veći dio života. 'Ljudi su mi katkad govorili da sam previše obična i normalna. Oni na zvijezde gledaju kao na nedodirljive osobe koje imaju mnogo posebnih zahtjeva. Nikada nisam bila takva, ali nikada se nisam ni smatrala ozbiljnom glazbenicom', izjavila je Sanja.

Sanja se u intervjuu osvrnula na stanje na estradi. 'Kada sam prije 30 godina počinjala s glazbenom karijerom, pravila su bila drukčija i nisi morao imati debelu kožu. Kolege su se međusobno poštovale i išle na koncerte jedni drugima. Kad bi u prostoriju ušla Tereza Kesovija, svi bi se maknuli kako bi mogla proći. Danas je sve kruto. Mediji te lako uzdignu u zvijezde, ali te također mogu brzo uništiti. Kolege glazbenici više se ne žele međusobno družiti, prostor je malen i jedni su drugima konkurencija. Na festivalima više nema smijeha, iako smo se prije na takvim događajima družili i veselili. Možda je sada tako i zbog krize', zaključila je.