ERIC STONESTREET

Charlize Theron u vezi sa zvijezdom 'Moderne obitelji'

23.09.2012 u 17:46

Bionic
Reading

Charlize Theron (37) opet ljubi! Sada je u vezi s Ericom Stonestreetom, zvijezdom serije 'Moderna obitelj'

Nakon što je 2010. godine prekinula devetogodišnju vezu s irskim glumcem Stuartom Townsednom, o vezama lijepe Južnoafrikanke samo se nagađalo. Tako ju se povezivalo s princem Harryem, a špekulacije o vezi s kolegom Keanom Reevesom redovito su punile medijske stupce

No sada je, tvrde izvori, holivudska zvijezda u sedmom nebu zbog ljubavi s glumcem Ericom Stonestreetom, kojeg smo upoznali kao homoseksualca Camerona Tuckera u seriji 'Moderna obitelj'.

Eric (41) je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu s Katherine Tokarz, a Charlize je upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine.

'Charlize i Eric su bili jako dobri prijatelji, ali iskrice među njima su se razbuktale,' tvrdi izvor blizak glumici. Javljaju se i i drugi prijatelji koji tvrde da je glumicu očaralo to što Eric ima odličan smisao za humor.

Sredinom ožujka Charlize je ostvarila dugogodišnju želju i postala majka. Kao samohrani roditelj posvojila je sina Jacksona za kojeg je u kasnijim intervjuima isticala da je najvažniji muškarac u njenom životu te da ne može zamisliti dan bez njega. Kako će se najvažniji muškarac njenog života, slagati s najnovijim muškarcem u životu tek ćemo vidjeti.