Estrada LEONA PARAMINSKI KOMLJENOVIĆ:

Radujem se majčinstvu

Glumica Leona Paraminski Komljenović u HNK u Varaždinu priprema predstavu 'Za samo jedan dan', a istovremeno uživa u prvim mjesecima braka sa svojim Tinom, s kojim ima mnogo planova

Nakon što se u svibnju udala za četiri godine mlađeg Tina, 33-godišnja Leona Paraminski Komljenović priznaje kako ni ne osjeća da je u braku, osim kada je oslove s 'gospođo'.

'Ljudi me ozbiljnije doživljavaju i to je jedina razlika. Nemam osjećaj da sam u braku, to jest isto mi je kao i prije. Pitajte me za deset godina', rekla je za Gloriju i priznala kako sa suprugom ima mnogo planova, a jedan od tih je da se presele u inozemstvo.

'Suprug i ja radimo na tome, ali treba nešto vremena da se sve posloži. To je obostrana odluka, a njemu su se već otvorile i neke ponude. Idemo zajednički istraživati i iskoristiti priliku, ostvariti ono što smo i htjeli', rekla je glumica.

Otkrila je i kako se raduje majčinstvu. 'Pa da, to je naš plan... Ustvari nema plana, nego, kad bude, bit će. Kad se beba dogodi, dobro je došla', objašnjava Leona.
181237,201726,188457,210982
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više