TIHANA ZRNIĆ:

'Super mi je što moje djevojčice već snimaju reklame'

21.09.2012 u 13:57

Bionic
Reading

Lijepa bivša voditeljica i manekenka Tihana Zrnić s nostalgijom je gledala reviju Replay svoje bivše modne agencije te se pohvalila da su njene cure snimile svoju prvu reklamu

Tihana Zrnić ne voli puno novca izdvojiti za odjeću, jer se, kaže, usavršila kupovati na sniženjima.

'Uopće ne dajem puno novca da bih bila u trendu. Nisam taj tip. Sretna sam kad si neki komad robe kupim na sniženju. Volim više toga kupiti, tako da imam i više kombinacija. Na reviji su mi se najviše svidjele kožne jakne pa ću si vjerojatno nabaviti jednu', rekla je Tihana koja se veseli činjenici da ima prvašića u obitelji.

'Kao mama se nadam da neću morati pisati zadaće. Ako bude trebalo, naravno da ću pomoći prvih nekoliko godina, ali lektire definitivno neću čitati', rekla je Tihana koja, bez obzira na to što radi za jednu farmaceutsku tvrtku, još redovito snima reklame.

'Snimam reklame jer dodatna zarada uvijek dobro dođe, a super je i to što su mi i cure počele snimati. Cure su mi jako slatke tako da su krenule maminim stopama', rekla je Tihana koja ima vrlo stresan ritam što dodatno pomaže njenoj besprijekornoj liniji koju održava šetnjom i pilatesom.