CONVERSE BLOCK PARTY

Šokantan stajling Elle Dvornik

21.09.2012 u 13:14

Bionic
Reading

Converse Block Party događaj je koji se organizira na svim kontinentima, a inspiriran je tulumima u kvartovima Brooklyna i Bronxa te mu je glavna karakteristika spoj ulične umjetnosti i glazbe. Nekada su se zatvarali čitavi kvartovi u New Yorku, a jučer je Kvart postao prava street art zona!

Mladi, talentirani kreativci iz različitih kulturno-umjetničkih područja jučer su okupirali zagrebački Kvart na Converse Block Partyju – velikom tulumu koji se prvi put održao u Hrvatskoj.

U prvom dijelu Block Partyja mladi talenti pokazali su svoje vještine; natjecanje u skate trikovima, grafiterski show, hip hop nastupi i DJ podizali su atmosferu na tulumu, a prisutne je zabavljao i voditelj Ivan Šarić koji se našao u ulozi moderatora. Nakon uvodnog dijela Hang outtulum se nastavio u pozitivnoj atmosferi, a za kraj je grupa Elemental oduševila prisutne.

Converse Block Party privukao je ljude iz različitih kulturno-umjetničkih područja, a među njima su se našli i svestrana Ella Dvornik, voditeljica Jana Fabijanić, pjevačica Lana Klingor i mnogi drugi koji su se oduševili ovim zanimljivim i inovativnim konceptom. Neki od njih otkrili su kako su veliki pobornici brenda Converse koji im pruža priliku da o sebi pošalju poruku, pokažu stav i budu jedinstveni. Posebno upadljiva bila je Ella koja je sve šokirala svojim urbanim stajlingom. Njezina se kosasijedo-sive nijanse stopila s kaputom i trapericama, a monotoniju jerazbila roza tenisicama. Ella i dalje njeguje svoj osebujan stil za modu, a i ovoga puta nas je u to uvjerila.