SRETNO OŽENJEN

Javier Bardem konačno progovorio o braku s Penelope Cruz

21.09.2012 u 07:49

Bionic
Reading

Upoznali su se prije pet godina, a Javier Bardem kaže da je u lijepoj sunarodnjakinji pronašao srodnu dušu

Srce Javiera Bardema pripada Penelope Cruz, u kojoj je, kaže, pronašao srodnu dušu. 'Ja sam sretno oženjen', rekao je Javier za magain GQ. 'Dišem i miran sam. Doista sam zahvalan komu god da je gore što mi je dao priliku da budemvoljen.' Iako ovaj zaljubljeni par obično drži svoju intimu ispod radara, Javier je bio neobično iskren u intervjuu za GQ.

Zlatni par oskarovaca započeo je svoju vezu 2007, vjenčali su se dvije godine kasnije na maloj privatnoj ceremoniji u prijateljevoj kući na Bahamima. U siječnju 2010, tada 38-godišnja Penelope rađa njihovo prvo dijete, sina Leonarda. Čini se da Javier, koji je osvojio Oscara za ulogu u filmu braće Coen 'Nema zemlje za starce' i Penelope, koja je kući ponijela zlatni kipić za ulogu u filmu 'Vicky Cristina Barcelona', imaju sve što su u životu poželjeli.

Javier, kojeg ćemo uskoro vidjeti u filmu 'Skyfall'priznaje da se ipak nije naviknuo na jednu stvar: još uvijek ne može gledati filmove u kojima glumi.

'Činjenica da mi se sviđa da stvaram likove ne znači da volim gledati kad mojom glumom ti likovi nastaju', kaže Bardem za GQ. 'Ne mogu to niti gledati… nos, taj glas, te smiješne oči. Ne mogu to podnijeti. Kad radim, ne vidim svoj nos i ne čujem svoj glas, kao da postoji nešto jače i veće od toga što moram izraziti.' Možda ključ Javierovih simpatija kod ženske publike stoji u njegovoj nježnoj strani koju se ne boji pokazati.

'Odgojen sam da se ne bojim pokazati emociju ili maštu. Imam i muškarca i ženu u istom tijelu, imam muške i ženske vrijednosti u istom tijelu. Budi muško - što mislite da to znači?'

Javier uvijek gleda vedriju stranu, čak i kad da kritičari ga ne vole. 'Uvijek postoji nesigurnost kod glumaca: jedan dan ste voljeni, a drugi već kažu da niste nešto', objašnjava Javier. 'Moja mama mi je znala reći da samo nastavim raditi svoj posao. Dobijete zlato, hvala vam. Popu**te, hvala također. Morate ići dalje', prenosi Mail Online.