USTATI ILI ODUSTATI

Kako se Tom Cruise nosi sa zvjezdanim padom

20.09.2012 u 18:23

Bionic
Reading

Tom Cruise nikako neće pamtiti ovo ljeto po dobrom, i to zbog nekoliko stavki koje bi mogle trajno utjecati na njegovu zvjezdanu poziciju

Prvi potres koji je i pokrenuo lavinu udaraca u lice zvjezdanoj slici Toma Cruisea svakako je razvod braka s Katie Holmes. Iako bi se pomislilo da gore od toga ne može, to je bio tek početak. Uslijedio je tekst u Vanity Fairu o audiciji Scijentološke crkve za potencijalnu Tomovu curu. Napadima se pridružio National Enquirer koji se raspisao o tome kako je Tom maltretirao Katie i Suri.

Iako je Tom odlučio ne šutjeti na napade te je podigao tužbu protiv National Enquirera, u ostalim aspektima se poprilično pritajio. Da utjehu nije našao u kinima, pokazuje propast njegovog ljetnog nesuđenog hita 'Jack Reacher'.

Pitanje koje se nakon svega postavlja je koliko će sve to poljuljati njegovu poziciju filmske zvijezde. Tomova publicistica Amanda Lundberg smatra da se Tom nema kome što opravdavati. 'Mislim li da fanovi brinu zbog Tomovih privatnih fijaska? Ne. Duguje li im objašnjenje? Ne. Tom ima svoj posao i radi ga bolje od drugih. Nema se kome što opravdavati', rekla je.

Neimenovani izvor je, pak, za The Hollywood Reporter rekao da je Tomov ključni problem što se ne može odlučiti želi li više biti filmska zvijezda ili scijentolog: 'Nikad nisam susreo nekoga tko toliko voli biti filmska zvijezda kao Tom. Mislim da je ključni problem da odabere želi li biti zvijezda ili jedan od najistaknutijih scijentologa. Te dvije stvari nisu kompatibilne. Ne možeš biti zvijezda i dio frik šoua.'