Estrada MIA BEGOVIĆ:

'Maju Lenu gledam pomalo nostalgično'

Glumica Mia Begović još vjeruje u ljubav te kad gleda svoju kćer Maju Lenu, pita se gdje je nestala njezina djevojčica s kikicama

Mija Begović povukla se iz medija nakon spora oko stana u Masarykovoj ulici s bivšim suprugom Željkom Žnidarićem i u potpunosti se posvetila poslu.

Na profesionalnom planu tako se upravo priprema za premijeru 'Gospođe ministarke' u kazalištu Kerempuh u režiji Olivera Frljića, a prema tekstu srpskog klasika Branislava Nušića.

O brakorazvodnoj parnici i sudskim sporovima ne želi govoriti, ali usprkos svemu, još uvijek u sreću na intimnom planu.
'Nada u ljubav za mene umire posljednja. Sve negativno što mi se dogodilo dio je života i ne daj Bože da me zatekne i neko veće zlo', rekla je za Gloriju.

Dok ne pronađe srodnu dušu u nekom dostojnom muškarcu, uvijek će je naći u svojoj kćeri Maji Leni, čiji su 21. rođendan upravo proslavile.

'Osjećam se divno kada je gledam, iako i pomalo nostalgično. Pitam se gdje je nestala moja djevojčica s kikicama. No to je još uvijek moje dijete, samo već sa 21 godinom. Poželjela bih joj da živi u skladu sama sa sobom, a onda će sigurno biti i sretna', dodala je Mia.

214998,195002,186231,185873
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više