Estrada DREW BARRYMORE:

'Zbog svog lošeg djetinjstva, veselim se majčinstvu'

  • Autor: tportal.hr
  • 19.9.2012 17:42:58
  • 19.9.2012 10:17:47

Drew Barrymore po prvi puta će postati majka za koji tjedan, a tim povodom dala je intervju u kojem je progovorila o vlastitom odrastanju, majčinstvu i suprugu

'Ne mogu dočekati da postanem majka i da rodim', priznala je 37-godišnja glumica Drew Barrymore za Haute living u iščekivanju najmlađeg člana obitelji. Kako nije imala čvrst odnos sa svojom obitelji u djetinjstvu, sretna je što će sada imati priliku graditi novu obitelj sa svojim suprugom i djetetom.

Drew je više puta isticala kako je imala nesretno djetinjstvo, kako su je tukli u školi te da nije znala što je 'dječji život' jer je već sa sedam godina dobila prvu ulogu.

'Nisam imala tradicionalno djetinjstvo i jaku obiteljsku dinamiku odrastanja, ali ću uskoro započeti stvarati novu obitelj', rekla je holivudska zvijezda i dodala kako neće vršiti pritisak na djecu da krenu njezinim stopama.

Osim što se priprema za majčinstvo, Drew se priprema i za svoju novu karijeru. Naime, lansirala je svoju vlastitu vinsku etiketu. Riječ je o pinotu sivom čije su bobice uzgojene u sjevernom djelu Italije, točnije u pokrajini Veneto.

Vino navodno odražava karakter holivudske glumice svojom svijetlom bojom i aromama svježe marelice i citrusa. Berba 2011. dostupna je po cijeni od 20 dolara po butelji. 'Volim vino i mislim da se u životu treba baviti onime što zaista voliš', rekla je glumica.
197479,190146,181284,175529.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više