IDA PRESTER:

'Presretna sam u ljubavi, ali i posao ću prebaciti u Beograd'

19.09.2012 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon medijskih napisa da se preselila u Beograd zbog nove ljubavi, lijepu voditeljicu Idu Prester uhvatili smo u središtu Zagreba – došla je razgledati novu ekokolekciju donjeg rublja i majica s potpisom Brokula&Ž

Na pitanje što ju je vratilo u Zagreb, jedini odgovor koji je Ida Prester dala je – posao. 'Uvijek mi ljubav padne tako da i ja nešto moram raditi, nisam srela ni kralja bakra ni kralja heroina, što ću, moram zarađivati. Odradim tri dana ovdje i vraćam se u Beograd', otkrila je.

Primijetili smo da je sva vesela, prpošna i da posebno blista. To je objasnila srećom u ljubavi: 'Privatno sam presretna, sve mi se ovoga ljeta nekako poklopilo. Ipak razmišljam kako bih trebala većinu posla prebaciti u Beograd, jer mi je ovako putovati užasno naporno. K tome, sav novac mi ode na roaming i na benzin!', iskrena je Ida.

Kako se snašla u novom gradu? 'Super se provodimo u Beogradu, ja se tamo dobro snalazim, nalazim nove prijatelje, izlazim…' kaže.

Osvrnuli smo se na kraju i na Idinu ljubav prema modi upitavši je čita li sastav odjeće kad nešto kupuje: 'Neću lagati, ja sam kraljica plastike. Nosim i lakirane i plastične komade odjeće, ali mi je drago vidjeti da se nešto lijepo može napraviti i od organskih materijala', rekla je oduševljeno promatrajući novu ekokolekciju koju su osmislili Davor Bruketa, Nikola Žinić i njihova ekipa.