POLUGODIŠNJE ISTRAŽIVANJE

Koja je bila najšokantnija celebrity vijest 2012?

24.12.2012 u 15:59

Bionic
Reading

Iznenadna smrt pjevačice Whitney Houston u veljači ove godine proglašena je najšokantnijom celebrity viješću u prvoj polovici 2012. prema anketi objavljenoj na Reutersu

Časopis Parade i tračerska stranica na Yahoou OMG! proveli su anketu među čitateljima žutih i estradnih rubrika i došli do zaključka da je iznenadna smrt pjevačice Whitney Houston u kupaonici hotelske sobe na Beverly Hillsu najšokantnija vijest ove godine.

Odmah nakon toga slijedi priznanje Kristen Stewart da je prevarila dečka i kolegu Roberta Pattinsona, a na trećem se mjestu našla još jedna propala veza – brak Katie Holmes i Toma Cruisea

Lista najšokantnijih celebrity vijesti, za koju je glasalo 56.000 ljudi, zaključena je objavom Snooki, zvijezde 'Jersey Shorea', da je trudna, a voditelj CNN-a Anderson Cooper s priznanjem da je homoseksualac, prijava Demi Moore na liječenje i konačne zaruke Brada Pitta i Angeline Jolie našli su se zajedno na petom mjestu liste.

U anketi su također zamolili čitatelje da glasaju za najseksi muškarca, omiljenu knjigu u nastavcima i najiščekivanje celebrity vjenčanje. Čitatelji su odlučili: glumačka zvijezda Ryan Gosling zasad se nalazi na prvom mjestu najseksipilnijeg muškarca, omiljen im je erotski roman '50 nijansi sive', a vjenčanje Jennifer Aniston i Justina Therouxa proglašeno je najiščekivanijim.