Estrada ŠOKANTNI ISPADI

Kraljica skandala opet upala u probleme

  • Autor: tportal.hr
  • 14.9.2012 12:18:43
  • 14.9.2012 9:28:05

Tara Reid nije imala sreće – najprije joj se na putu ispriječio parkirani motocikl, nakon čega je završila na tlu, a zatim su je prolaznici snimili kako leži i s naporom ustaje

Nije neka novost, ali Tara Reid ponovo je upala u nevolje.

Prema pisanju tabloid-portala TMZ, glumica je bila pripita u St. Tropezu prošlog vikenda. Vidjeli su je kako se nesmotreno zalijeće u parkirani motocikl, nakon čega su oboje tresnuli o zemlju.

Posljedice sudara djevojke i motocikla zabilježene su na amaterskom videu koji je objavio TMZ. Tara Reid bespomoćno leži na zemlji pokraj izvrnutog motocikla, dok se nad nju klečeći na koljenima nadvila mlada prijateljica, također alkoholizirana. Vidjevši dvije atraktivne žene kako leže pokraj srušenog motocikla, nekoliko muškaraca požurilo je da im pomogne ustati, no Tara se uspjela pridići na noge sama.

Obje djevojke neko su vrijeme ostale stajati na mjestu nesreće, u zagrljaju, međusobno se podupirući u mučnim pokušajima da se održe na nogama. Nakon kratkog oporavka, Tara i prijateljica samouvjereno su se udaljile i popele se na luksuznu jahtu.

Tara Reid i inače je poznata kao kraljica skandala, a ovakvi događaji dobivaju posebnu težinu zna li se da je prije nekoliko godina bila podvrgnuta temeljitom tretmanu odvikavanja od ovisnosti o opijatima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više