Estrada ZVIJEZDA 'TRAČERICE' U SUZAMA

'Bivši suprug mom je sinu isprao mozak'

  • Autor: tportal.hr
  • 14.9.2012 18:13:54
  • 14.9.2012 9:10:01

Kelly Rutherford u suzama je priznala kako je šokirana sudskom odlukom po kojoj njezina djeca moraju živjeti u Francuskoj s ocem

Zvijezda serije 'Tračerica' plakala je gostujući u televizijskoj emisiji dok je pričala o gorkoj bitki za skrbništvo nad djecom te izjavila kako vjeruje da je njezinom sinu ispran mozak.

Kelly Rutherford
kaže da je vidjela svoju djecu prije deset dana i rasplakala se prepričavajući susret. 'Moja mala djevojčica mi je rekla: 'Želim kući, mama. Želim se vratiti u New York.' Trogodišnja Helena i njezin dvije godine stariji brat pod skrbništvom su Kellynog bivšeg supruga Daniela Gierscha.

'Moj sin, kojem je gotovo ispran mozak, rekao mi je kako me jako voli i da sam uvijek u njegovom srcu.' Sud u Los Angelesu odredio je da djeca mogu ostati sa svojim ocem u Francuskoj i da ih Kelly mora posjećivati.

213288 ,207728,204215,197873

'Ne vjerujem da bi namjerno mogao ugroziti djecu', izjavila je Kelly o svom bivšem suprugu. 'Ali mislim da su djeca pod rizikom, jer sam ja najviše skrbila o njima, a sada sam samo posjetitelj. S puno stvari im sada tamo svakodnevno pune glavu, a to nisu stvari koje djeca trebaju čuti', prenosi stranica Showbiz Spy.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više