tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+18
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+14

NOVA LJUBAV NA POMOLU

Spetljali se Tom Cruise i Cameron Diaz?

Cruise je prije dolaska u Hrvatsku bio gost na rođendanskoj zabavi Cameron Diaz gdje su se dotad dobri prijatelji navodno jako zbližili

Datum objave:
13.9.2012 15:17

Zadnja izmjena:
13.9.2012 18:49

Vezane teme

Prijateljstvo Toma Cruisea i Cameron Diaz koje je počelo na snimanju zajedničkog filma 'Knight and Day' prije dvije godine preraslo je u pravu romansu, tvrdi izvor blizak glumcu. Naime, upravo je Diaz bila ta koja je tješila Cruisea nakon razvoda od Katie Holmes.

Tom i Cameron nakon snimanja filma ostali su u odličnim odnosima, a zbližili su se navodno na rođendanskom slavlju slavne glumice u Londonu krajem kolovoza. Naime, dan prije dolaska u Hrvatsku na odmor Cruise je boravio u Londonu kao i Diaz koja ga je pozvala da zajedno proslave njezin 40. rođendan. I prije tog događaja viđeni su u zajedničkim izlascima u Londonu.

'Tom i Cameron oduvijek su imali neku posebnu vezu, na snimanju su se savršeno slagali. Ona nikad nije skrivala da je Cruise za nju divan muškarac. Nema ničeg čudnog u tome da se dvije velike filmske zvijezde zbliže', kaže izvor.

213811,213451,213243,212565

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr