tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+18

NOVA LJUBAV NA POMOLU

Spetljali se Tom Cruise i Cameron Diaz?

Cruise je prije dolaska u Hrvatsku bio gost na rođendanskoj zabavi Cameron Diaz gdje su se dotad dobri prijatelji navodno jako zbližili

Datum objave:
13.9.2012 15:17

Zadnja izmjena:
13.9.2012 18:49

Vezane teme

Prijateljstvo Toma Cruisea i Cameron Diaz koje je počelo na snimanju zajedničkog filma 'Knight and Day' prije dvije godine preraslo je u pravu romansu, tvrdi izvor blizak glumcu. Naime, upravo je Diaz bila ta koja je tješila Cruisea nakon razvoda od Katie Holmes.

Tom i Cameron nakon snimanja filma ostali su u odličnim odnosima, a zbližili su se navodno na rođendanskom slavlju slavne glumice u Londonu krajem kolovoza. Naime, dan prije dolaska u Hrvatsku na odmor Cruise je boravio u Londonu kao i Diaz koja ga je pozvala da zajedno proslave njezin 40. rođendan. I prije tog događaja viđeni su u zajedničkim izlascima u Londonu.

'Tom i Cameron oduvijek su imali neku posebnu vezu, na snimanju su se savršeno slagali. Ona nikad nije skrivala da je Cruise za nju divan muškarac. Nema ničeg čudnog u tome da se dvije velike filmske zvijezde zbliže', kaže izvor.

213811,213451,213243,212565

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr