ŠOKANTNI DETALJI

Što se dogodilo djevojci koja se usudila odbiti Toma Cruisea?

13.09.2012 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon što je Tom Cruise odlučio da mu Nazazin Boniadi ne odgovara kao potencijalna supruga, mlada je glumica poslana u scijentološki kamp gdje je morala raditi teške fizičke poslove dok su joj u pozadini cijelo vrijeme puštali videosnimku Tomovog govora

Vanity Fair, koji je prvi donio potvrdu o scijentološkim audicijama za suprugu holivudskog glumca, donosi nove detalje psihičkog i fizičkog zlostavljanja kojem je bila izložena mlada Nazanin Boniadi, britanska glumica koja je bila izabrana

da bude nova mladenka Toma Cruisea.

Nazanin Boniadi

Časopis piše kako je scijentološka potraga za Tomovom trećom suprugom počela kada se glumac  potužio da mu sestra ne može pronaći djevojku. Jedan od uvjeta je bio da djevojka bude pobožna članica Scijentološke crkve. Bilo je to nedugo nakon što je Nicole Kidman napustila Scijentološku crkvu, što je rezultiralo njihovim razvodom.

Vanity Fair piše i kako je jedan od vjerskih mentora Nicole Kidman bio kažnjen tako što je morao mjesecima nositi crni radnički kombinezon i raditi teške fizičke poslove u pustinji.

Audicija za suprugu na kojoj je prisustvovala Nazanin Boniadi uključivala je pisanje 20 stranica eseja u kojem je morala navesti svoje ciljeve i ambicije te opisati dojmove o Tomu Cruiseu. Nakon što je upoznao Nazanin, Cruise je zahtijevao da poradi na svojoj kosi te je tražio je da joj se izbruse donji sjekutići. Nanazinoj majci, frizerki, nije bilo dopušteno dirati kosu svoje kćeri, a mlada je djevojka morala pristati na dentalnu korekciju.

Dok je trajao njezin 'pripravnički' staž, Bonaidi je posjetila skijalište Telluride u društvu Cruisea i Davida Miscavigea, a časopis opisuje kako su jedno poslijepodne proveli vozeći se na motornim sanjkama. Kako se Boniadi nije osjećala dobro zbog menstruacije i visine, pala je sa sanjki i završila s ozbiljnim modricama. Bez obzira što je osjećala jake bolove, nije joj bio dopušten odmor niti je smjela uzeti lijekove protiv bolova budući da scijentolozi ne vjeruju da u takvim slučajevima treba uzimati medikamente i tužiti se na bol.

Vanity Fair piše kako je te večeri Boniadi, iako ju je boljelo od pada, morala zabavljati Davidea Miscavigea, a nakon večere joj je Tom rekao da je pokazala nepoštovanje prema uglednom gostu u njihovom domu.

Taj je incident, navodno, označio kraj Tomovog interesa za djevojku. Nakon što nije zadovoljila visoke kriterije slavnog glumca, poslana je na odsluživanje kazne u scijentološki kamp Clearwater na Floridi gdje je morala svaki dan i noć obavljati teške fizičke poslove. Dok je radila, puštali su joj u kontinuitetu videoisječak u kojem Cruise prima medalju, najvišu počast Scijentološke crkve.

Bonaidi je odlučila ispričati svoju priču Vanity Fairu, kao dio dogovora s Johnom Brousseauom, koji je radio uz Toma dugi niz godina. 'Vidio sam bol u njezinim očima i suze na obrazima. Njezina priča me potresla i zato sam progovorio. Iz prve ruke sam ruke promatrao koliko vrstu kontrole ima Miscavige u Tomovom domu.'

Nazanin je, piše časopis, doživjela živčani slom, te je samovoljno napustila Scijentološku crkvu, iako joj je Tom navodno dopustio da ostane u Crkvi zahvaljujući svojoj 'velikodušnosti', prenosi stranica Celebitchy.com