NOVI POSLOVNI POTEZI

I Katie Holmes ima financijske probleme, a evo kako ih rješava

12.09.2012 u 06:53

Bionic
Reading

Budući da razvodom od Toma Cruisea Katie Holmes nije izvukla nikakvu financijsku korist, navodno će početi naplaćivati javna pojavljivanja kako bi popunila stanjeni budžet

Prema nekim izvorima Katie Holmes namjerava početi naplaćivati svoja pojavljivanja u javnosti, na zabavama i slično, kako bi riješila financijske probleme.

Naime, Tomovo bogatstvo nije ni vidjela. Od njega će koristi imati jedino njihova kćerka Suri kojoj Tom plaća 400.000 dolara godišnje alimentaciju. Bivša zvijezda 'Dawson's Creeka' nadala se filmskim ulogama, no otkako se uglavnom bavi samo Suri, ponuda ni nema.

Njezini su prijatelji otkrili za New York Daily News: 'Proširila se vijest da je spremna na plaćena pojavljivanja u javnosti pa će vidjeti hoće li dobiti koju ponudu. Katie to nikad nije radila prije razvoda. No mnoge modne marke bi joj rado platile da nosi njihove kreacije i da se u njima fotografira.'

Otkako je postala spremna na razne poslovne ponude, Katie je postala zaštitno lice velike kozmetičke kompanije Bobbi Brown. Njezino će se lice pojaviti u tiskanim i TV reklamama i tim će poslom zaraditi oko 1,8 milijuna dolara.