'POTREBAN MI JE MIR'

Simon Cowell doživio živčani slom zbog previše posla

09.09.2012 u 18:23

Bionic
Reading

Britanski televizijski mogul Simon Cowell početkom ljeta doživio je živčani slom zbog kojeg je morao usporiti luđački radni tempo. Cowell je otkrio da se zbog neprospavanih noći počeo osjećati kao ćudljivi vampir

Nakon što su ga obveze koje je imao u 'Britain's Got Talent' i 'America's Got Talent' potpuno iscrpile Simon je morao uzeti pauzu od audicija za ovogodišnji 'X Faktor'. Strahovao je da će ga vlastiti način života uništiti.

Sve to otkrio je u nadopunjenom izdanju knjige 'Sweet Revenge, The Intimate Life of Simon Cowell' autor Tom Bower. Tvrdi da je Cowell svom prijatelju i kolegi iz 'X Faktora' Louisu Walshu rekao kako ne želi više uzimati tablete te da se želi odreći svojih poroka, prvenstveno cigareta.

'Očajnički mi je potreban mir. Čeznem za normalnošću. Moram se riješiti svojih demona. Moram prestati čitati SMS-ove u tri ujutro i obavljati telefonske pozive sve kasnije i kasnije', izjadao se 52-godišnji bogataš.

Simona je iscrpio i život na relaciji SAD - Velika Britanija. 'Život mi je bio poput noćne smjene. Zaboravio sam ljepotu jutarnjeg buđenja', dodao je Cowell.