Estrada EVO ŠTO JE PORUČILA BIVŠEM

Razgolićena Tamara Ecclestone: Gledaj i pati!

Puno veći motiv da se skine od honorara, koji joj ionako nije neophodan, 28-godišnjoj brineti bila je pomisao na izraz lica bivšeg partnera kad je vidi ovako zavodljivu, putenu i bez trunke viška kilograma, što joj je bivši predbacivao

Ni dva mjeseca bila su dovoljna Tamari Ecclestone da preboli prekid veze s Omarom Khyamijem kojeg je ostavila kad je saznala da čovjek za kojeg se željela udati ima videosnimku seksa s drugom ženom.

U vrućem editorijalu za koji se prelijepa Tamara skinula u seksi crno donje rublje do najvećeg izražaja došle su njene bujne grudi s kojih je teško skinuti pogled. Starija kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea pokazala je da ponovno zrači i da je spremna za novu ljubav.

Iz samouvjerenosti kojom džetseterica zrači na fotografijama, uistinu kao da se može pročitati: 'Omare, gledaj što propuštaš i pati!'

Ljubav lijepe nasljednice i deset godina starijeg Khyamija naglo je završila u srpnju nakon povratka para s krstarenja Jadranom. Tamara je doznala da Omar ima kućni pornić, a olakotna okolnost nije bila ni ta što je snimljen prije nego što su njih dvoje počeli hodati. Na savjet roditelja odmah ga je ostavila.
182096,206759,206027,206100
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više