OTIŠLA ZBOG SCIJENTOLOGIJE

Tom je bio depresivan nakon što ga je Penélope ostavila

08.09.2012 u 10:44

Bionic
Reading

Svakom danom u javnost curi sve više informacija iz života Toma Cruisea vezanih za scijentologiju. Zbog toga ga je ostavila i Penélope Cruz, nakon čega je bio depresivan i shrvan

Kada je Penélope Cruz odlučila prekinuti vezu s Tomom Cruiseom, jer se nije mogla boriti protiv njegove strasti prema scijentologiji, Tom je bio u jako lošem stanju, piše Radar Online.

Slavni glumac bio je depresivan, shrvan i bezvoljan jer je s njom imao velike planove. Navodno je lijepu crnku planirao zaprositi i uploviti u bračnu luku.

'Tom je imao vrlo specifične zahtjeve o tipu žene koji bi ga interesirao, primjerice, duga crna kosa, tamnija koža i po mogućnosti glumica. Ako bi partnericu odobrio, to je morala učiniti i crkva. Odmah nakon Penélope, Crkva je odobrila Tomovu novu partnericu pa se tako počeo viđati s Yolandom Pecoraro, no nije potrajalo', rekao je izvor.

Ipak, lijepa glumica izjasnila se da nema ništa protviv scijentologije, ali da to nije za nju. 'Tom i Penelope u vezi su bili tri godine tijekom kojih su razovarali i o braku. Bili su jako zaljubljeni', zaključio je izvor.