Estrada KOKAIN PROTIV SEKSA

Robbie Williams progovorio o seksu i drogi

  • Autor: tportal.hr
  • 7.9.2012 18:40:51
  • 7.9.2012 17:10:31

Slavni Robbie Williams javno je priznao da mu je žao što nikada nije snimio seksi videouradak te da je jednom pokušao, no toliko je bio pod utjecajem droga da nije ni shvatio da kamera nije upaljena

Iako je Robbie Williams trenutno u fazi kada je opčinjen svojom suprugom Aydom Field koja će mu uskoro roditi dijete, čak do te mjere da njezine polugole fotografije objavljuje na društvenim mrežama, slavni pjevač prisjetio se mlađih dana koji su mu bili ispunjeni drogom i seksom.

U intervjuu koji je dao za časopis GQ izjavio je kako žali što nikada nije napravio seksi video.

'Sada, nakon tolikog vremena provedenog u braku, razmišljam kako bih sigurno snimio seksi videouradak kad bih mogao vratiti vrijeme unatrag. Nikada nisam napravio seksi video. U mlađim danima mislio sam da sam snimio jedan, no kamera nije radila. Sva sreća jer bi snimka pokazala puno kokaina i igranja biljara s užadi', objasnio je svoj poraz.

Tridesetosmogodišnji slavni pjevač otkrio je da je tek nakon što je upoznao svoju suprugu shvatio da je on 'dobra osoba' te se tek tada prestao brinuti o mišljenju drugih ljudi.
209433,201924,184532,175018
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više