Estrada JELENA ROZGA:

'Baš me briga što svi misle da moj dečko ne postoji'

Rozga je otkrila i kako joj brak kao institucija nije toliko važan, a priznaje da će o tome razmišljati kad se odluči imati dijete

Ljubavni život Jelene Rozge javnost već dulje vrijeme zanima, ali ona ga skriva kao zmija noge. Tako su se već pojavila nagađanja da navodni Rozgin dečko zapravo ni ne postoji.

'Ne volim pričati o svom privatnom životu i onda takav moj stav intrigira ljude. No to ne znači da ću poslati fotografe da me fotografiraju s dečkom. I nema veze ako drugi misle da on ne postoji. I bolje je tako, nek' postoji samo za mene', rekla je pjevačica u razgovoru za Studio, prilog Jutarnjeg lista.

Rozga je otkrila i kako joj brak kao institucija nije toliko važan: 'Mislim kako je puno važnije da par dobro funkcionira, dakle osnova svega je postojanje uzajamnog poštovanja i razumijevanja u vezi. O braku ću razmišljati kad se odlučim za dijete, a to će biti za koju godinu.'

Plavokosa pjevačica priznala je i kako je mogu privući muškarci sa smislom za humor i pažljivošću: 'Ne volim bahate muškarce koji će se praviti važni ne bi li privukli pažnju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više