Estrada GLUMČEVI UVJETI

Isplivali novi dokazi o audicijama za Cruisevu suprugu

  • Autor: tportal.hr
  • 7.9.2012 9:04:03
  • 7.9.2012 8:00:53

Nakon prekida s Penelope Cruz i razvoda od Nicole Kidman, Tom Cruise nije uspio nagovoriti lijepe i poznate glumice, poput Sofije Vergare i Scarlett Johansson, da prihvate scijentologiju pa je audiciju za suprugu morala organizirati Crkva. Tomovi su uvjeti bili da ima dugu tamnu kosu, maslinasti ten te da bude glumica

Tom Cruise je već požurio demantirati tvrdnje da su visoki dužnosnici Scijentološke crkve bili zaduženi da mu pronađu suprugu. No nakon otkrića Vanity Faira stižu nove optužbe da su deseci žena bile na audicijama za Cruiseovu ženu nakon njegova razvoda od Nicole Kidman.

Napisi navode relativno nepoznatu glumicu i članicu Crkve Yolandu Pecoraro koja je navodno bila prilično uspješna kandidatkinja pa je čak izlazila s holivudskom megazvijezdom. 'Crkva je testirala nekoliko desetaka žena nakon njegova razvoda', rekao je izvor za Radar Online.

'Tom je imao vrlo specifične zahtjeve kad je riječ o tipu žene za koju bi mogao biti zainteresiran, uključujući dugu tamnu kosu, maslinasti ten, a bilo je poželjno da bude glumica te naravno članica Scijentološke crkve.'

Nadalje se navodi da je nakon dugotrajnog procesa bila odabrana 27-godišnja glumica.

'Crkva je dogovorila Cruiseov susret s Yolandom Pecoraro i oni su se viđali tijekom ljeta 2004., nakon što je on prekinuo s Penelope Cruz. Odnos s Yolandom trajao je nekoliko mjeseci, ali je Cruiseu ona dosadila i htio je biti s glumicom koja je popularna.'

Priča stranice RadarOnline još je jedan prilog bizarnoj priči o audicijama za Tomove mladenke koju je otvorio Vanity Fair.

212971,212565 ,212555 ,212333

Priča je postala još neobičnija kad je posrnula Lindsay Lohan počela ničim izazvana poricati da ima veze s člankom, iako se na nju u tekstu nije ni aludiralo. Ta dvadesetšestogodišnja glumica jučer je na Twitteru objavila kako svima, uključujući i Tomu Cruiseu, želi dati do znanja kako nije imala veze s člankom Vanity Faira.

U istom se tekstu časopisa tvrdi kako Tom nije mogao nagovoriti lijepe i poznate glumice, poput Sofije Vergare i Scarlett Johansson da prihvate scijentologiju, prenosi Daily Mail.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više