MAJA ŠUPUT OTKRIVA:

'Zaljubljena sam i udat ću se u Las Vegasu'

Bionic
Reading

Maja Šuput i njezin dečko, iznervirani medijskim napisima o njihovoj vezi, odlučili su se na vjenčanje daleko od očiju javnosti

Vijest da je Maja Šuput prekinula s dečkom pa se ponovno pomirila više i nije vijest, no da se udaje, itekako jest. 'Ne čitajte tračeve, jer pola toga nije istina. Zaljubljena sam i sve je OK', rekla je Maja za Exkluziv Tabloid dajući do znanja kako je medijski napisi o njezinoj vezi s Mariom Kovačevićem prilično nerviraju.

Upravo kako bi izbjegla medije, odlučila je kako će sudbonosno 'da' reći daleko od očiju javnosti. 'Plan je udaja u Las Vegasu tako da nitko ništa ne zna', rekla je pjevačica ne želeći otkriti datum.

Dodala je kako njezin dečko nije javna osoba te da ne voli povlačenje po medijima. 'Većini frajera ne godi slikanje, njima je to koma. Svi moji bivši dečki su mi rekli: Joj, kaj baš moraš biti poznata'', bila je iskrena Maja.

Svoj će rođendan proslaviti u ponoć 21. rujna kada će nastupiti na Rujanfestu, a poželjela je da joj iz torte iskoči Đorđe Balašević.