Estrada TINA RUPČIĆ:

'Definitivno neću ići u časne sestre'

  • Autor: N. T.
  • 15.5.2009 10:30:29
  • 15.5.2009 9:42:44

Pjevačica u bendu DOG kantina Tina Rupčić izjavila je da trenutno ne razmišlja o tome hoće li se ponovo zaljubiti jer sada ima druge prioritete, ali ističe da definitivno neće ići u časne sestre

Mjesec dana nakon definitivne odluke o rastavi, 38-godišnja glazbenica i majka dva sina, Tina Rupčić, odlučila je i sada, nakon konačnog raskida ponovo progovoriti o tome kako joj izgledaju dani otkad je sama.

Prema njezinim riječima, najviše je bodre prijatelji, za koje kaže da je vole i cijene, a ističe da i sama ima dosta dobro mišljenje o sebi. 'Naravno da me na momente uhvati manjak samopouzdanja. Ali smatram da nikome nisam ništa loše napravila u životu. Još je sve jako svježe da bih znala odgovoriti, pitajte me to za pet, šest godina', rekla je Tina za prilog Ekran.

Na pitanje misli li da će se još koji put u životu zaljubiti, Tina kaže da o tome sada ne razmišlja jer se odlučila posvetiti karijeri i djeci. Ipak, dodaje da ako se to treba dogoditi, da će se sigurno nešto i dogoditi. 'Definitivno neću ići u časne sestre. Nisam stara, čak ne znam napamet koliko godina imam', priznaje Tina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više