Estrada DALEKO OD ZAGREBA

Novi privremeni život Dolores Lambaše

Uoči početka prikazivanja nove sezone serije 'Ruža vjetrova' u kojoj glumi, Dolores Lambaša je za Story progovorila o razlozima dvogodišnjeg izbivanja

Zbog snimanja serije 'Ruž vjetrova' Dolores Lambaša se preselila u Split, gdje boravi u stanu svog partnera Josipa Radeljaka Dikana na Mejama. Ljetne mjesece prije toga provela je u obiteljskoj kući u Supetru te ploveći Jadranom s Josipom s kojim je ljetos proslavila treću godinu ljubavi.

'Teško mi je verbalizirati taj trenutak koji se dogodio u svibnju, kad još nisam znala da ću raditi u 'Ruži vjetrova', a kad sam životno instinktivno osjetila da iz nekog razloga trebam doći i raditi tu. Dotad sam imala nekoliko, u vrlo pozitivnom smislu, čudnovatih druženja s nekim zanimljivim ljudima i negdje u meni nešto je zaškripilo: to je moj svijet, moji ljudi, boje, mirisi, okusi i trebam uživati u tome', izjavila je Dolores za Story.

'Ne znam kako, ali kada čovjek o nečemu počne intenzivno razmišljati i priziva sebi određene stvari, one mu se lako i često počnu događati. Nije prošlo ni petnaest dana od mojih intenzivnih premišljanja o mogućnostima, a ja sam već sjedila s ugovorom, novom ulogom, divnim kolegama, društvom, novim gradom i na neki način novim, a divnim, privremenim životom', dodala je glumica.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više