NOVI DEČKO

Pippa Middleton u zagrljaju opakog zavodnika?

04.09.2012 u 21:12

Bionic
Reading

Sestra vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, Pippa Middleton, ne prestaje puniti medijske stupce diljem svijeta, a ovoga puta u središtu pozornosti našla se zbog novoga dečka, bogataša i vlasnika lanca hotela Andrea Balazsa koji slovi za velikog zavodnika, a čijem šarmu nisu odoljele brojne slavne ljepotice

Pippa Middleton vikend je provela u New Yorku, gradu koji nikada ne spava, te se jako dobro zabavila. Kako donosi New York Post, u subotu navečer viđena je u društvu bogataša i vlasnika lanca hotela Andrea Balazsa. Odjevena u crvene traperice i bijeli top, izgledala je prilično seksi, a Andre je bio itekako šarmantan.

Tabloidi pišu kako su ona i Andre samo dobri prijatelji koji dijele iste interese, a mnogi nagađaju kako bi vrlo lako mogli postati par, posebice ako se u obzir uzmu Andreove zavodničke sposobnosti.

Naime, Andre, vlasnik lanca inovativnih hotela diljem SAD-a, slovi za velikog zavodnika, a njegovu šarmu nisu odoljele ni ljepotice poput Ume Thurman, Chelsea Handler, Renee Zellweger, Naomi Campbell; u braku je bio s Katie Ford.

Pippa je u posljednje vrijeme sve češće u New Yorku, točnije, otkako joj je ugled u Velikoj Britaniji poljuljan vatrenim tulumarenjem u Parizu. Međutim, kako piše showbizspy, sestra Kate joj pokušava pomoći da vrati ugled. 'Sestre su u posljednje vrijeme sve češće zajedno. Kate je Pippi čak i udijelila nekoliko korisnih savjeta kako da organizira promociju svoje knjige u SAD-u tijekom rujna ove godine.'