OSVAJA U VAMP IZDANJU

Što to pomaže Tanji Dragović u održavanju linije?

04.09.2012 u 07:55

Bionic
Reading

Prezgodna Tanja Dragović na predstavljanje portala Buro 247 došla je u superuskoj haljini te je svima pokazala da nije nimalo izgubila svoju liniju modela

Tanja Dragović u restoran Mano 2 došla je u društvu svog supruga Gorana Ivaniševića i dragih prijatelja. Tanja je svojim dolaskom htjela podržati Mirelu Forić-Srna i Ivu Balaban s kojom je prijateljica dugi niz godina.

'Mirelu i Ivu znam jako dugo. Iva mi je jedna od najbližih prijateljica. Užasno mi je drago zbog nje. Znamo da je dugo imala manekensku karijeru, ali zadnjih deset godina posvetila se samo obitelji i djeci. To je posao od 0 do 24, ali sada radi nešto za svoju dušu. Ona je to sve jako željela i u  tome je uspješna i vrlo profesionalna. To je nešto u čemu se ona baš pronašla. Portal takve vrste kod nas uopće ne postoji, pa iako su krizna vremena, ne sumnjam da će biti vrlo uspješan', rekla nam je Tanja koje je pohvalila svoju školarku Amber .

'Ona je već četvrti razred. Kod nas oko zadaća i izvršavanja nije nikada bilo problema. Samo smo u prvom i drugom razredu malo pomagali oko pisanja, a sada ona to sve sama izvršava', rekla je Tanja koja je dodala zašto nema problema s linijom.

'Kako me divno časte po novinama, malo se istresiram, pa je linija je tu. Svako zlo za neko dobro', rekla nam je lijepa Tanja