Estrada ZAŠTO NIJE IŠLO

Katarina Radivojević progovorila o prekidu veze

Glumica Katarina Radivojević kaže da se njezin prekid s Vidojem Ristovićem nije dogodio iznenada i da su se na sve načine trudili pobijediti izazove koje nosi veza na daljinu

Popularna glumica Katarina Radivojević u Sjedinjenim Američkim Državama živi svoj glumački san i gradi karijeru, piše magazin Story. Trenutno je sama jer je povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović odlučio prekinuti jednogodišnju romansu.

'Jednostavno, daljina je učinila svoje i, kako je vrijeme odmicalo, postajalo je sve teže, zbog obaveza koje smo oboje imali, ne samo u različitim državama, već i na različitim kontinentima, nalaziti vrijeme koje bismo kvalitetno provodili zajedno', rekla je glumica.

Dodala je da se takve odluke ne donose u trenutku, pa ni odluka o njihovom prekidu nije došla iznenada. Pokušali su se boriti protiv daljine koja ih je razdvajala, a kada je postalo preteško, prekinuli su.

Nakon prekida, lijepa glumica kaže da se ponaša u skladu sa svojim osjećajima.

'Teško je, u to sam se osobno uvjerila, i to ne samo jednom, ali i dalje vjerujem u ljubav na daljinu, zašto ne. U svom okruženju imam dosta prijatelja i poznanika čije veze na daljinu opstaju, a ima i onih koji su se vjenčali', objasnila je Katarina koja nije izgubila vjeru u ljubav te kaže da zbog svega nije opreznija u ljubavi, već se potpuno prepušta emocijama.

209209,201651,193617,186142

Povrijeđeno srce liječi poslom i obavezama koje joj sada odgovaraju iako često poželi da su joj dragi ljudi bliže. Zato se maksimalno koncentrira na posao i karijeru.

'Sve je ovo jedno veliko životno iskustvo za mene. Daleko od toga da je lako, ali borim se i vjerujem u sebe. Od dolaska u Sjedinjene Američke Države do danas, svjesna sam koliko sam napredovala, a to je ono što me, uz vjeru, potiče da ne posustajem i da idem dalje. Jedno je sigurno, donijela sam velike i hrabre odluke u kojima i danas ustrajem', opisala je glumica kako trenutno vidi stanje u svojoj karijeri.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više