KATARINA RAUTEK:

Babice su meni i sinu spasile život

02.09.2012 u 15:59

Bionic
Reading

Katarina Rautek, koja je prije tri tjedna u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh' rodila dječaka Dominika, kaže kako je u rađaonici provela 17 sati. S njom je cijelo vrijeme bila njena majka

'Bilo je stravično. Dobila sam deset injekcija protiv bolova. Babice su meni i sinu spasile život', prepričala nam je pjevačica E.T.-a najteže trenutke s porođaja svog prvog djeteta.

'Bila sam spremna za carski rez, ali liječnici su mislili da je bolje roditi prirodnim putem', rekla je glazbenica. Dodala je kako je doktor, dok je rađala, otišao na kavu i sve prepustio babicama. One su je smirivale i objašnjavale kako mora disati i tiskati. Sina, teškog 3,7 kilograma i dugačkog 53 centimetra, nazvala je Dominik jer, kaže, ne zna nijednog muškarca s tim imenom. Zbog komplikacija koje je imala pri porođaju, Katarina ne doji dječaka. No nije nam htjela reći o čemu je točno riječ. Iako ime Dominikova oca ne želi otkriti, tvrdi da ih redovito posjećuje.

'To je moj izbor i obitelj to poštuje. Reći ću samo kako nije poduzetnik niti nogometaš', ispričala je Katarina na otvaranju restorana Tarpon. Samo tri tjedna nakon porođaja vratila se pjevanju. Dok je ona na probama, sina joj čuva majka. Vitku liniju vratila je u samo nekoliko dana.

'Puno sam trenirala prije trudnoće i u trudnoći pa mi to nije bio problem', rekla je pjevačica.