STRASTVENI HARRY

Djevojka s razuzdanog tuluma otkriva detalje o princu

02.09.2012 u 14:42

Bionic
Reading

Kalifornijska kozmetičarka rodom iz Velike Britanije, Carrie Reichert, medijima je ispričala svoju stranu priče o razularenoj zabavi u Las Vegasu na kojoj se princ Harry skinuo do gola

Rekla je da je princ bio mrtav pijan, do te mjere da je već bio u deliriju, no da se samo htio veseliti i zabavljati, piše Jutarnji list.

Carrie je ispričala da je princ skidanjem htio nagovoriti i sve ostale da se skinu, ali samo zato jer mu je to bila zabava i igra, a nikako poticanje ideje o orgijanju. Toga, tvrdi Britanka, nije bilo.

Carrie se s golim princem i ljubila kojih 15 minuta, a od svih djevojaka na tulumu, on je izabrao baš nju jer ga je jedina isti tren prepoznala i, osim toga, bilo mu je drago što je Britanka. Pristupio joj je netko iz njegove pratnje i pozvao je na tulum, a kasnije ju je princ pozvao da se druže nasamo. Nakon druženja i ljubljenja, rekao joj je da je prelijepa i da je uživao s njome, a onda su se priključili ostalima.

'Harry je, onako gol, sve veselo grlio i prema svima bio prijateljski nastrojen', kaže Carrie. U jednom trenutku se popeo na biljarski stol i pravio se da svira gitaru, a čak je i tražio da mu netko nađe neku bijelu rukavicu da može oponašati Michaela Jacksona

Harryja je to druženje koštalo veze s Cresside Bonas koja ga je ostavila čim je čula što radi kad nisu zajedno. I otac i baka su ga oštro prekorili nakon što su britanski mediji odlučili ignorirati prijetnje princa Charlesa pa su Harryjeve fotografije obišle svijet. Harry je, pišu britanski mediji, sada očajan zbog Cresside, no možda će ga utješiti više od 30.000 članova Facebook grupe koji se, u znak solidarnosti i potpore trećem u redu za britanski tron, slikaju goli.