tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+12

NIJE SVOJA

Soraja zbog ljubavi morala provaliti u auto

Starleta Soraja Vučelić zasigurno lomi mnoga srca svojim oblinama, ali netko je uspio začarati i njezino jer joj se zbog zaljubljenosti događaju svakojake nezgode

Datum objave:
2.9.2012 11:48

Zadnja izmjena:
2.9.2012 13:06

Soraja je na Twitteru opisala nezgodu s ključevima od automobila koja joj se dogodila i zaključila da je nevjerojatno koliko je zaljubljena.

'Ma jesam li ja toliko zaljubljena da sam ključeve automobila bacila u smeće?! I sad moram provaliti u automobil', napisala je starleta i tako otkrila da je njezino srce opasno zauzeto.

Moguće je da se radi Iku Pripuzu, jednom od sinova zagrebačkog poduzetnika Petra Pripuza, za kojeg srpski Puls navodi da Sorajin dečko.

Iko Pripuz je nedavno u diskoteci Hacienda u Vodicama na Severininim koncertu izboden te je završio na operaciji u Općoj bolnici Šibenik.

U trenutku incidenta na pozornici je pjevala Severina, koja uopće nije primijetila da je do incidenta uopće došlo, baš kao ni njezin menadžer Tomica Petrović.

201717,209063,200994,207902

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr