ZLOČESTA DJEVOJKA

Milla Jovovich završila na policiji zbog krađe

01.09.2012 u 09:20

Bionic
Reading

Glumica Milla Jovovich provlačila tuđe kreditne kartice i završila na policiji te priznaje da se ne ponosi svojim ponašanjem u mlađim danima

Slavna glumica priznala je kako nikad nije bila uzorna, te je jednom s prijateljem ukrala set za čaj iz jednog londonskog hotela. Iza nje je i nekoliko hapšenja, a londonska afera, koja je prošla nekažnjeno, bila je posljednji nestašluk

Slavna Milla Jovovich priznala je kako nikad nije bila uzorna žena, te je jednom sa svojim prijateljem ukrala set za čaj iz jednog londonskog hotela.

'Ukrali smo četiri šalice i tanjurića, ali i posude za šećer i mlijeko. Jedino čajnik nismo stigli ukrasti', rekla je Milla.

Glumica je priznala da je krađa loša stvar. Sigurna je da se baš stoga set kasnije razbio. Dodala je i da je u mladosti nekoliko puta imala 'bliske susrete' s policijom. O sebi u mladim danima nema lijepo mišljenje.

'Bila sam loša djevojka. Kršila sam zakon nekoliko puta, švercala se po autobusima, ispisivala grafite po zidovima... Pronalazila sam tuđe novčanike i koristila kreditne kartice iz njih. Zbog toga me i jesu hapsili' rekla je glumica.