TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA

Stanija snima svoj reality 24 sata na dan

29.08.2012 u 11:06

Bionic
Reading

Stanija Dobrojević potpisala je ugovor za snimanje reality showa koji će trajati mjesec dana, a za što će zaraditi čak 30.000 eura. Tvrdi da je u tome bila presudna njezina tužna životna priča

Snimanje reality showa sa Stanijom Dobrojević kao glavnom zvijezdom počinje 1. listopada i kamere će neprestano pratiti starletu u njezinom stanu u Novom Sadu, na Gvarana foam festu i u beogradskim klubovima, piše Kurir.

Nakon što je završio 'Survivor' s jedne privatne izraelske televizije dobila je ponudu da snimi reality za koji će po danu dobivati tisuću eura. Dakle, za mjesec dana zaradit će pozamašnu svotu od 30 tisuća eura.

Navodno se u početku premišljala, no ipak je pristala.

'Bilo je mnogo zanimljivih djevojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna', rekla je Stanija za Kurir.

'Izraelce je zainteresirala moja biografija i ozbiljne teme vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dijete sam iz rata, otac mi je bio uspješan ekonomist koji se intenzivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na auto. Majka je ostala sama, s dvoje male djece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne pa su nam financijski pomogle', objasnila je Stanija.