JOŠ JEDAN SKANDAL

Lindsay Lohan ponovno osumnjičena za krađu

28.08.2012 u 11:10

Bionic
Reading

Lindsay Lohan nikako da se smiri. Već je bila u zatvoru zbog krađe, nekoliko je puta slupala automobil, a sada je osumnjičena za krađu nakita u prijateljevoj kući

Lindsay Lohan službeno je osumnjičena u neobičnoj pljački nakita koja se dogodila u kući prijatelja na Hollywood Hillsu. U toj je kući Lindsay tulumarila tijekom vikenda, a prva je verzija glasila da je lopov ušao u kuću u kojoj su svispavali i ukrao nakit u vrijednosti od 100.000 dolara. Međutim, sada stižu optužbe po kojima su 26-godišnja glumica i njezin suradnik Gavin Doyle imenovani osumnjičenicima u krađi.

Policija je pozvana u vilu prošlog ponedjeljka i ispitala posrnulu zvijezdu o okolnostima krađe nakita, a ona je tvrdila da nije ni na koji način umiješana u krađu skupocjenih satova iz kolekcije vlasnika kuće.

Stranica TMZ objavila je kako policijski izvori kažu da istraga još nije zatvorena, jer svjedoci prokazuju Lohan i Doylea kao lopove te da su detektivi pokušali kontaktirati s odvjetnicima mlade glumice tražeći razgovor, no da je zahtjev očito odbijen.

Ova vijest stiže samo nekoliko dana nakon što je TMZ izvijestio da je glumičin otac Michael Lohan razgovarao s vlasnikom kuće koji je najprije optuživao Lindsay. 'Nakon što sam osobno razgovarao s vlasnikom kuće, rekao je da ništa nije bilo ukradeno iz njegovog doma', izjavio je Michael Lohan za TMZ. 'Lindsay u to nije bila umiješana i to je vlasnik rekao policiji.'

Vlasnik kuće proteklog je tjedna pozvao glumicu na cjelonoćnu zabavu na koju je stigla sa svojim bratom Coyem, svojim asistentom i dvama neimenovanim muškarcima. Zvijezda je izjavila kako je napustila vilu u ponedjeljak oko podneva nakon policijskog ispitivanja te da je surađivala s policijom. Već je optužena za krađu ogrlice u draguljarnici u Veneciji u veljači prošle godine zbog koje je bila osuđena na 120 dana zatvora i 480 sati društveno korisnog rada, a ako se optužbe o novoj krađi pokažu točnima, mogla bi završiti u zatvoru, piše Mail Online.