OČAJNI HARRY:

'Izdao sam sebe i svoj narod'

27.08.2012 u 21:39

Bionic
Reading

Iako je već bio sklon razuzdanom ponašanju, tek nakon ovog incidenta kraljica je unuku zaprijetila da će ga izopćiti iz obitelji

'Osjećam se grozno, izdao sam samoga sebe. Zbog malo zabave pao sam u svojim, ali i očima svog naroda. Prestajem tulumariti, to se više nikad ne smije ponoviti', rekao je princ Harry nakon što su u javnosti objavljene njegove golišave fotografije iz Las Vegasa.

Na njima potomak kraljevske obitelji potpuno gol orgija u pratnji obnaženih djevojaka i razuzdanih prijatelja.
Iako je i prije bio poznat po sklonosti da se ludira i zabavlja, ove godine, u dobi od 27 godina, princ je, čini se, postao svjestan svojih pogrešaka. Odlučio se ispričati naciji i obitelji, obećavši im da će svoje slobodno vrijeme ubuduće nastojati trošiti na 'dobre stvari'.

Novu stranicu u životu okrenut će već u srijedu, kada će biti na otvorenju Paraolimpijskih igara u Londonu.

'Harry je divan dečko! Ne treba ga blatiti. Ima posao, stalni je član britanske vojske i jako je aktivan u zajednici. Ne mislite li da mu tu i tamo treba ispušni ventil, luda zabava koja će ga podsjetiti da je još uvijek mladi čovjek, a ne samo princ?' rekla je za People Rosa Monckton, prijateljica njegove pokojne majke Diane koja se, kao i njezin sin, za života opirala uštirkanom dvorskom ponašanju.

Zbog toga je živjela u nemilosti kraljice Elizabete, baš kao što će i Harry kojemu je baka ozbiljno zaprijetila.