OPET SMRŠAVILA

Martina Vrbos tugu nakon prekida liječi u Poreču

27.08.2012 u 11:25

Bionic
Reading

Martina Vrbos, slikovito rečeno, u moru je pronašla svoj lijek. Nakon što je prekinula jednogodišnju vezu uputila se s prijateljem u Poreč gdje ponosno pokazuje novu liniju

Sudionica 'VIP Survivora ' i pjevačica Martina Vrbos odlučila je ostaviti crnogorskog biznismena albanskog porijekla Alberta Camaja, a usput je smršavila sedam kilograma pa sada s novom linijom uživa u Poreču, piše srpski Kurir.

Pomoću rigoroznih dijeta, ali i nervoze zbog ljubavi i posla, liniju je dovela do savršenstva i odlučila otputovati u Poreč sa svojim prijateljem, frizerom Milošem Pavlovićem.

'Martina je odsjela u luksuznom hotelu te se oporavljala od raskida koji je uslijedio nakon Cecinog koncerta u budvanskoj diskoteci', rekao je izvor za Kurir.

'To je sada prošlost. Osjećam se odlično, a vrijeme je za promjene i nove ljubavi! Krenula sam od odmora. S prijateljem sam nekoliko dana uživala u samom centru Poreča, a najveći dio vremena provodili smo na otoku Sveti Nikola', kaže Martina, koja će početkom jeseni obradovati publiku novim singlom.