PROLAZI NEKAŽNJENO

LL Cool J premlatio provalnika

23.08.2012 u 16:14

Bionic
Reading

Provalnik je hospitaliziran nakon fizičkog sukoba s reperom i glumcem. Nakon što ga je zatekao u svom domu, reper ga je premlatio šakama pa pozvao policiju

Američki reper i glumac fizički se obračunao s provalnikom kojeg je u srijedu oko dva sata ujutro zatekao u svom domu u Los Angelesu. Čuvši buku, LL Cool J odlučio je provjeriti što se događa i u svom domu pronašao uljeza koji je isključio alarmni sustav u kući.

Reper se šakama obračunao s provalnikom, slomio mu nos i vilicu, a nakon što ga je svladao zadržao ga je do dolaska policije.

Za razliku od repera koji je neozlijeđen, provalnik je trenutačno hospitaliziran zbog ozljeda i modrica po tijelu. Dužnosnici vjeruju da pati od psihičkih problema i bit će optužen za provalu. Policija je objavila da reper neće biti optužen za napad.

'LL Cool J i njegova obitelj su sigurni i zahvaljuju svima na iskazanoj zabrinutosti. Kao otac, suprug i građanin, LL Cool J posvećen je tome da mu obitelj bude sigurna i surađuje s vlastima', priopćio je reperov glasnogovornik Rhett Usry

LL Cool J proslavio se debitantskim albumom 'Radio' iz 1985. godine i dosad je osvojio dva Grammyja i dvije MTV-jeve nagrade. Glumio je u filmovima 'Charliejevi anđeli', 'Samo igra' i 'S.W.A.T.', dok se u seriji 'NCIS: Los Angeles' pojavljuje već treću sezonu.