SEKSI IZDANJE LEDENE DIVE

Nicole Kidman pokazala čvrstu guzu

23.08.2012 u 08:46

Bionic
Reading

Slavna oskarovka Nicole Kidman, koja je uvijek birala kompleksne i zahtjevne uloge, pokazala je pred objektivom Marija Testina svoju pomalo zločestu stranu. Tko bi rekao da zvijezda ima 45 godina i dvoje djece

Nicole Kidman pokazala je svoju nestašnu stranu na rujanskoj naslovnici časopisa V: 45-godišnja australska glumica otkrila je čvrstu stražnjicu u minijaturnoj crno-zlatnoj suknjici, a iza objektiva je stajao slavni fotograf MarioTestino koji je zasigurno bio oduševljen svojom muzom, piše Daily Mail.

'Prekrasna, prekrasna', moglo se čuti kako Testino govori tijekom snimanja. 'Tako si seksi! Pogledaj svoje tijelo! Nevjerojatno!', govorio je oduševljen izgledom filmske zvijezde.

Nicole je naslovnicu snimila u sklopu promocije svog novog filma 'Paperboy' koji će se premijerno prikazati početkom listopada, a u popratnom je intervjuu Nicole priznala da je teško biti zaposlena majka.

Dobitnica Oscara, koja sa suprugom Keithom Urbanom ima kćeri Sunday (4) i 19-mjesečnu Faith, izjavila je da se trudi provesti što više vremena s djecom i da joj je teško pronaći ravnotežu između posla i majčinstva. 'Vrijeme je tako dragocjeno i ne želim propustiti ništa. Ne želim da se pitaju gdje je njihova mama. Tako da se trudim pronaći ravnotežu', izjavila je Nicole, koja ima i dvoje usvojene djece, Isabellu (19) i Connora (17), s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.

Zvijezda je također otkrila da je u donošenju karijernih odluka spontana te da odabire samo ono što joj se sviđa.

'Ne donosim odluke, nego se prepuštam. Da sam strateški promišljala, imala bih potpuno drugačiju karijeru. Ali da sam mogla, bila bih malo neobičnija, no mnogo puta jednostavno nisam dobila priliku.'

Nicole Kidman, čija filmska karijera traje gotovo 30 godina, dobit će uskoro i priznanje na 50. izdanju New Yorku Film Festivala. 'Nicole Kidman je jedna od najboljih suvremenih filmskih glumica. Probila se ulogom u filmu 'To Die For', a onda nastavila provokativnim ulogama u Von Trierovu 'Dogvilleu', 'Očima širom zatvorenima' Stanleyja Kubricka, te tumačeći Virginiju Woolf u 'Satima' Stephena Daldryja. Kidman je inzistirala na ulogama koje su kompleksne, hrabre i zahtjevne', izjavio je direktor festivala Richard Pena.