DIJETA SLOMLJENOG SRCA

Tom Cruise je drastično smršavio nakon razvoda

22.08.2012 u 09:55

Bionic
Reading

Slavni je glumac dramatično smršavio nakon razvoda braka s Katie Holmes, a njegovi prijatelji tvrde da slomljeno srce liječi radom te ignorira savjete i upozorenja svojih najbližih

Kada je u lipnju njegova supruga Katie Holmes nakon pet godina braka podnijela zahtjev za razvod, svijet Toma Cruisea bio je potresen do temelja.

Cruise je priznao da je duboko ožalošćen njezinom odlukom, no razvod je bio okončan u rekordnom roku i bez izvlačenja prljavog rublja pa se na prvu činilo da se slavni glumac dobro nosi s problemima. Ipak, njegove fotografije snimljene prošlog mjeseca pokazuju da je drastično smršavio - u samo mjesec dana izgubio je 6,5 kilograma, piše Daily Mail.

Na slici snimljenoj 10. srpnja na setu filma 'Oblivion' 50-godišnji glumac izgleda punije nego na fotografijama snimljenima tri tjedna kasnije. Nakon Kateinog zahtjeva žestoko se bacio na posao i potpuno ignorira zabrinutost članova svoje obitelji.

'Tomovi prijatelji i obitelj su mu savjetovali da predahne, ali on ignorira njihovu zabrinutost. Odbija usporiti i stisnuo je zube. Nije više isti. Više ne vježba redovito i ne jede dobro. Odjeća jednostavno visi s njega', rekao je izvor za časopis Grazia te istaknuo da se Tom nosi s problemima tako da se potpuno baci na posao. 'No zbog toga ne pazi na sebe i riskira odbacivanje ljudi koji se brinu o njemu i žele mu sve najbolje.'